Nötfärsbiffar med basilikarostad potatis och kantarellfräs
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Ägg
  • 0.5 dl Ströbröd
  • 1 msk Vatten
  • 1 msk Senap Dijon
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 700 g Potatis
  • 0.5 st krukor Basilika - färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 st Citron
  • 200 g Kantareller
  • 1 st Rödlök
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 dl Creme Fraiche
  • 2 msk Vatten
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Gurka
  • 1 msk Rapsolja
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.