Är uppe tidigt idag för att förbereda dagens tur till Tosselilla - en nöjespark i närhetenav Ystad. Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbak och annat, mennär jag stod där i matbutiken och stirrade på bake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Har vaknat upp sent om sider till en solig lördag, efter en härlig fredag med god fredagsfika, lång cykleltur och sist men inte minst - en fantastiskt rolig kväll med en hel drös roliga, sköna kvinnor som alla samlats för att umgås med Erika som ska gifta sig om några veckor
Hoppas att himlen spricker upp och solen visar sig såsmåningom så att min syster och svåger, dit jag egentligen är bjuden i dag för det årliga firandet, får en fin dag
Jag smaksatte den med mina favoriter citron, vanilj och lakrits, enenligt mig helt magisk kombo. Och jag rekommendera att frysa det som blir över, för har du den kvar i kylen så är risken stor att du gör som jag och går och norpa en bit i tid och otid, farligt gott minsann
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är denen ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
½ burk marinerade kronärtskockor. Koka upp gräddenav valfri fetthalt ( jo vanlig fet är godast. Ha i lite salt och peppar och låt koka så grädden simmar i hop sig
Nej, ingenöverdrift. Droppa tillsist över pesto. Kavla/tryck ut degen i en pajform och nagga. Jag har älskat denna tomatiga paj ända sedan vi gjorde den i femman på hemkunskapen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.