Blanda färsen med kryddorna och forma små avlånga korvar. När jag och min sambo var och handlade igår och förberedde kvällensmiddag köpte vi nötfärs då viville göra cevapcici
Enväldoftande och annorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som dentillagas med och oregano samt litebalsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Det här var ingenvidareinförsäljningav det här receptet märker jag. Det är engenialkryddblandning, förutom det faktum att det tar enevighet att vädra ut lukten, när maten väl är uppäten
Vissadofterinpräntarsigi hjärna och tar digtillbakatillen förlorad tid. Ihelgen blev jag så sugen på langos, kanske inte så mycket för att äta utan som för att göra och känna den välbekanta doftenimitt eget kök
Framåt småtimmarna blev jag hungrig och var jättesugen på Risotto med nån fiski så jag plockade fram det jag hade ifrysen och snodde ihopen god lunch som viavnjötisolen
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spiseni några timmar när minagrytbitar har fått koka riktigt möra, enhärlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.