Fördela fyllningen jämt i formen och smula över resten av degen. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptetpå dessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Vänd sedan upp och ner på glaset ochförhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Det tar tio minuter att röra ihop - resten är jästid - och eftersom jag ändå var stationerad i köket tänkte jag att jag lika gärna kunde baka egna och tjäna en slant på kuppen
Kakan ska vara torr när den är klar, känn gärna med en sticka. Denna kaka har jag själv testat fram strax efter det att jag hade varit på kurs med Mia Öhrn
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Genom att hälla hett vatten över mjöler och ”cerealier”, gärna grövre typer som fullkornsmjöl och råg/vetekross, så ökar man degens vatteninnehålloch sätter stopp för vissa enzymer i brödet, vilket påverkar brödets smak, näringsvärde, konsistens och hållbarhet
Alltid lika kul att se när han är in action ochförhoppningsvis lär jag mig också en del. när vi till kaffet mumsade på de där raw foodbollarna i Höganäs (du hittar inlägget HÄR)
Allt det där som hör till när man känner sig redo föratt ta nya tag. Igår när jag satte mig vid datorn lyste bokstäverna med sin frånvaro och det gick inte att få ner något vettigt, what so ever
Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna. Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här attsmakaavoch själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, föratt ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.