Förrestenblirhavtornssmaken inte särskilt framträdande, detblir bara en mild antydan till den. Men idag är detvarken lakrits, leverpastej eller citroner som gäller, utan ett hederligt, glutenfrittsurdegsformbröd
Om man vill kan man dekoreramed lite vit choklad. (Om detblir för lite rabarbersaft från kompotten kan man fylla på lite med rabarbersaft om man har det hemma
Han hade ägnat nästan hela dagen åt att laga all mat och att koka en så fantastisk beef chili som smakade helt ljuvligt av rökig chili, meden lagom hetta och en så djup smak som gör att man vill stöna högt
Har en hel del saker jag vill hinna med, men inser att hälften är bra nog. Jag gjorde ett glutenfritt pajskal eftersom vi har glutenallergiker i sällskapet och gjorde samma pajskal som ni hittar i det här receptet - för er som vill baka glutenfritt
Varmrätt blirävendeten klassiker, i alla fall i detta hus. Vispa i smöret så att såsenblir blank. Tillsätt balsamvinäger, red avmed majsstärkelse utrört medvatten
Pajbottnen kan man ju fylla med vilka bär man vill, hallon smakar säkert kanon. Bärsäsongen är i fullgång men jag har inte varit ute i skogarna för att plocka bär utan det är här hemma som buskarna dignar av vinbär och krusbär
Gott blirdet i vilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset. Blirdet till att koka mer spagetti eller gör du en annan maträtt meddet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.