Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Tillhör du dem som ibland funderar över vad du skall göra av dina myntablad innan de går i blom. Mynta och citron i kombination blir riktigt friskt och fräscht
Min zucchinispaghetti blev smaksatt med en krämig sås gjord på mango, mynta, ingefära och chili. Zucchinispaghetti med mynta & mango4 port. 15 färska myntablad. 15 färska myntablad
I vårt köksfönster står det denna sommar en myntaplanta som växer och skjuter skott för glatta livet, varje gång vi öppnar fönstret så omges vi av en doft av tandkräm så det står härliga till
Ingefäran ger en härlig kick i drinken och myntan ger en härligt frisk känsla. Vi kör med torkad mynta eftersom den håller så mycket längre än den i kruka, det blir mer intensiv myntasmak när den är torr och därför behöver man inte ta så mycket
Jag tog vad som finns att tillgå här hemma, och av hemkokt flädersaft, jordgubbar från frysen och mynta ur rabatten (samt givetvis Bombay Saphire ur barskåpet och tonic ur kylskåpet) blandade jag till sådana här läckert somriga drinkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.