Nu har jag äntligen rotat igenom tidningsurklipp, oändliga matnoteringar och "kom-ihåg-lappar" jag har till Miss Meister's mat och hittat min (självklara
Ett bra tips när man komponerar en lunch eller middag är att tänka attden gärna kan innehålla grönsaker/frukt, kolhydrater, protein och hälsosamma fetter
Jag var ju bara tvungenatt prova det direkt och blev såklart sugenpåatt baka något smarrigt till killarna och eftersom det är rabarbertider svängde jag ihop den här superduperlätta kakan
Persilja - färsk. Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull påspisen. Vatten. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen
Skala och koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Skala och finhacka löken. Häll bort kokvattnet och mosa potatisarna med en stöt eller genomen potatispress
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära påatt jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.