Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Min zucchinispaghetti blev smaksatt med en krämig sås gjord på mango, mynta, ingefära och chili. Zucchinispaghetti med mynta & mango4 port. 15 färska myntablad. 15 färska myntablad
10 cl färskpressad apelsinjuice. 110 cl Ginger Ale. 18 isbitar eller 1 dl krossad is. 11 skiva eller klyfta apelsin att garnera medBlanda och servera med isbitar eller krossad is i höga glas
Blanda vodkan och likören i ett grogg- eller drinkglas. Pressa citronskivorna i drinken och lägg i. Fyll på med isen och sodavatten tills glaset är fullt
I vårt köksfönster står det denna sommar en myntaplanta som växer och skjuter skott för glatta livet, varje gång vi öppnar fönstret så omges vi av en doft av tandkräm så det står härliga till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.