När citronerna är skalade, dela dem på mitten och pressa ur all saft ner i burken med skalen. Skala dem med en potatisskalare men var noggrann med att så lite av det vita skalet följer med som möjligt, då det ger en besk smak
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 112 stora myntablad. 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Muddla lätt för att pressa oljorna ur myntabladen. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera medmyntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Nu muddlar du allt i glaset – helst med en riktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både limeoch jordgubbar så sockret löser upp sig
Blanda med konc fläderblomssaft, färskpressad citronjuice och skivad citron i en stor skål. Ta ut runda kulor med kuljärn ur melon eller tärna melonköttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.