Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Man kollar på bilden och sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Njut av den härliga doften och dina nybakade pitabröd. Häll i salt och olja. Varför ska du göra hembakade pitabröd när det går att köpa på ICA kanske du undrar
Tillsätt salt, rågsikt och vetemjöl. Vänd på "kakorna" och lägg dem med undersidan upp på plåten. Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten
På fredag natt åker jag och Culinary Team West till Luxemburg för att tävla i VM. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Ingredienser Portioner. 12 st 25 g färsk jäst 3 dl vatten 1 tsk salt 2 dl rågsikt 4 - 5 dl vetemjöl special Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.