1400 g
kassler 50 g smör 2-3 tsk curry 2-3 klyftor pressad vitlök 1 st finstrimlad purjolök 1 st finstrimlad röd paprika 1 st finstrimlad grön paprika 4-5 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Salt Peppar Ev en burk svamp i bitarSkär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat. Tillsätt tomatpuré och vispgrädde och låt allt koka ihop. Rör i creme fraiche. Smaka av med salt och peppar låt allt bli genomvarmt. Servera gärna med ris till samt en sallad. God aptit.
Gratänger är smidiga, speciellt om dom innehåller hela måltiden. Man behöver bara ha lite tillbehör, men annars är det bara att ställa fram hela formen på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.