Mustig kasslergryta
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 150 g smör
  • 12-3 tsk curry
  • 12-3 klyftor pressad vitlök
  • 11 st finstrimlad purjolök
  • 11 st finstrimlad röd paprika
  • 11 st finstrimlad grön paprika
  • 14-5 msk tomatpuré
  • 12 dl vispgrädde
  • 12 dl creme fraiche
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 1 Ev en burk svamp i bitar
  • 1400 g kassler 50 g smör 2-3 tsk curry 2-3 klyftor pressad vitlök 1 st finstrimlad purjolök 1 st finstrimlad röd paprika 1 st finstrimlad grön paprika 4-5 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Salt Peppar Ev en burk svamp i bitarSkär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat. Tillsätt tomatpuré och vispgrädde och låt allt koka ihop. Rör i creme fraiche. Smaka av med salt och peppar låt allt bli genomvarmt. Servera gärna med ris till samt en sallad. God aptit.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.