Gräddig kycklinggratäng med bacon och svamp
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 11 msk smör
  • 11 gul lök
  • 11 paket bacon, 120 g
  • 1200 g skivade champinjoner
  • 12 dl vispgrädde
  • 12 msk grov senap
  • 11 msk frysta franska örter
  • 12 dl riven stark ost
  • 1 Salt och vitpeppar
  • 1 Garnering:
  • 11 dl solrosfrön
  • 1 Tillbehör:
  • 1 En grönsallad med dressingSätt ugnen på 225 grader. Bena ur kycklingen och dela den i mindre bitar. Lägg i en smord, ugnsfast form. Strimla och fräs lök och bacon knaprigt. Stek svampen. Fördela svamp, bacon och lök över kycklingen.
  • 1 Vispa grädden och blanda ner senap, salt, peppar och örter. Fördela blandningen över kycklingen. Lägg på riven ost och gratinera i ugn i cirka 20 minuter. Garnera med solrosfrön. Servera med en god sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.