Vi serverade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås med fetaost och gräslök (se här). Det var visserligen jättegott, men jag tror att det hade varit ännu godare om vi hade haft kall sås med mynta till istället (se här)
Fredagar förknippas ofta med taco och här kommer en böngryta som just har tacosmak. Jag har valt att ha nachochipsen till men det går lika bra att ha tortillabröd
Servera med klyftpotatis och tzatziki. Skala och hacka lök och vitlök fint. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare. 1Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet. Forma bollar och platta ut till biffar, 1 cm tjocka. 1Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme
Blanda morötter och halloumi med ägg, ströbröd, sambal oelek/chili och svartpeppar. Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.