Det är svårt att se när dom är klara utan man får känna med en sticka så att dom är genomgräddade. I helgen så bakade jag mjölk och ägg fria muffins för att min man är jätte allergisk och kan inte äta det jag bakar
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta ochmed lite extra pynt blev de oemotståndliga
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta ochmed lite extra pynt blev de oemotståndliga
Dekorerade medäggfri "maräng" och strössel i mängd blev de små juveler på den stor brickan. dekorerade våra mini-muffinsmedäggfri ”maräng” – vispa spadet från en burk
Dekorerade medäggfri "maräng" och strössel i mängd blev de små juveler på den stor brickan. dekorerade våra mini-muffinsmedäggfri ”maräng” – vispa spadet från en burk
Blanda havregryn med Oatly havre. Forma oxjärpar och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda nötfärsen med salt, peppar, senap, riven potatis , den avsvalnade stekta löken samt havregrynssmeten
Fyll den med det du tycker om och tål. Vispa tills smeten än jämn och fin utan klumpar. Stek sedan pannkakorna på hög - medelhög värme i mjölk & sojafritt margarin
Bröa med mjölk ochäggfritt ströbröd/mannagryn/potatsmjöl/kokos. Tårtan har fått en härlig fyllning med både päron och chokladmousse och botten har en fräsch smak av citrus
Vispa bönvattnet med sockret på medelhastighet till ett marängliknande fluff. Så det blir alltså två ganska tjocka bottnar, så man får baka tre omgångar om man som jag vill ha två tårtor med tre bottnar till varje
Mosa bananerna och blanda i allt annat utom bären. Jag bakade nyttiga muffins här om dagen som är perfekta att ha i frysen som ett bättre alternativ när fikagäster tittar förbiNyttiga bärmuffins
Ta upp gelatinet och låt det vatten som finns kvar följa med. Men i Chokladpassion-bokenmed recept av Jan Hedh hittade jag en god sorbet som jag vill pröva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.