Gluten, mjölk, äggfritt -. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
För att laga Sockerkaka utan gluten, ägg ochmjölkVispa samman alla ingredienser till en jämn smetHäll upp i smord sockerkakasform bröad med mjöl eller kokosflingorGrädda i ugn 200 grader i 45 minuter
Bröa med mjölkochäggfritt ströbröd/mannagryn/potatsmjöl/kokos. Vispa gärna med en elvisp och tillsätt den mjölkfria vätskan lite i ttaget så smeten blir jämn och fin
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Smält smöret och tillsätt mjölken. mjölk. Här har jag varierat den klassiska sockerkakan med att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbar och lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Tillsätt smör, mjölkoch apelsin. ½ dl mjölk. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. ½ dl mjölk. Blanda bakpulver, vaniljsocker, kardemumma, vallmofrön, salt och mjöl i en bunke
Smörj och bröa en sockerkaksform. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.