God ochknäckig får den svalna lite. Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Gluten, mjölk, äggfritt -. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
Häll i mjölkfritt margarin och mandel. Blanda allt utom smör och mandel i en kastrull och koka massan under omrörning, ca 30 minuter. 1 msk mjölkfritt margarin
Bröa med mjölkochäggfritt ströbröd/mannagryn/potatsmjöl/kokos. Vispa gärna med en elvisp och tillsätt den mjölkfria vätskan lite i ttaget så smeten blir jämn och fin
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.