Jordnöts- och havrekakorHanden på hjärtat - jag är ingen konditor. När jag bakar vill jag att det ska gå snabbt OCH smaka gott - det behöver inte vara så vacker
Det är svårt att se när dom är klara utan man får känna med en sticka så att dom är genomgräddade. I helgen så bakade jag mjölkoch ägg fria muffins för att min man är jätte allergisk och kan inte äta det jag bakar
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem. Då tänkte jag att jag måste bara prova att baka med rödbetor som har en både söt och fyllig smak
Det är inte det enklaste att få goda och saftiga bullar utan allt. (Kavla inte ut den allt för tunn för då fastnar den gärna i underlaget när man rullar ihop degen då degen är lite kletigare och tänk på att hela tiden täcka bulldegen med plastfolie, den torkar snabbt)Bre det rumsvarma mjölkfria margarinet på den utkavlade degen, strö på kanel, socker och vaniljsocker
Häll ner smör och valfri mjölk i fiber husk och sockerblandningen. Har försökt två gånger och färgerna mörknar väldigt när kakan bakas och färgerna flyter samman, tanken var att det skulle bli olika färgskikt
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins
Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Blanda ner mjölken i smöret och häll i äggsmeten. Muffins med äpple och kanel är egentligen ett riktigt höstrecept, men man kan lika gärna äta den vilken dag på året som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.