Vi spar receptet för framtida bakningar och hoppas att det även kan glädja någon annan. Rör försiktigt ner vitan i byttan med gulan och blanda sedan ner de torra ingredienserna
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. Glädjen var stor när vi hittade ett recept på ägg- och mjölkfria muffins att bjuda vår allergiska dagis-kompis på
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta och med lite extra pynt blev de oemotståndliga
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta och med lite extra pynt blev de oemotståndliga
Kanelbullen tål att varieras, exprimenteras och fantiseras med. Vad sägs om apelsinmarmelad, rabarber och rårörsocker, bullar fyllda med kladdkakesmet eller som i denna bakomgång, vanilj och blåbär
¾ dl flytande mjölk- och sojafritt margarin. De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta och med lite extra pynt blev de oemotståndliga
Och kan varieras i en oändlighet. Smält margarinet i en kastrull och tag av den från spisen. Blanda ner de övriga ingredienserna i kastrullen och rör om tills den blir slät
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.