Sommar, sommar och sol. Ljuvlig värme kräver ljuvliga bakverk. Gärna enkla som går att sväng ihop i en kastrull när man till exempel får oväntade gäster
Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière. Midsommarafton står för dörren. Jag är inte direkt någon midsommarfanatiker, men jordgubbar är ju såklart ett givet inslag
Hacka chokladen i mindre bitar om du inte använder chokladknappar. Ta fram en bunke, häll i alla ingredienser utom chokladbitar/knappar och rör ihop till en smet
Det har tydligen cirkulerat vissa rykten i vår stad om att denna långhelg skulle ägnas åt storstädning i Mårtenssons vindsutrymme, men vi lovar - det är bara rykten
Ja det blir faktiskt ytterligare en inlagd sill här i det Mårtenssonska köket denna veckan, den sista för detta året och samtidigt inläggning nummer 30 i samlingen, häpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.