Glutenfri jordgubbstårta
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sockerkaksbotten
  • 60 gr smält smör
  • 2 ägg 1 1/2 dl socker
  • 3 dl glutenfri mjölmix
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokande vatten
  •  
  • Gör så här
  • Sätt ugnen på 125°
  • Smält smöret och låt det svalna.
  • Vispa ägg och socker pösigt.
  • Mät upp mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
  • Häll i smöret låt det blanda sig, försiktigt. Sen mjölet och vattnet.
  • Häll i en smörad och bröad form, grädda i ca 25 min, höj värmen till 150° och grädda ca 10 min, prova med provsickan!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.