* Klicka ut Dulche Leche ovanpå smeten och strö över lite flingsalt. * Rör ner den grovt hackade chokladen, matolja och sirap i kastrullen tillsammansmed det smälta smöret
Börja med att blanda ner lite av äggviteskummet i mandelsmeten. Rör choklad och grädde i en liten kastrull tillschokladen smält, tillsätt färg och smak
Att anstränga sig lite extra för att få en fin stund med god mat. Ev lite glutenfri soja för färg. Blanda de hackade räkorna med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Jag spritsade lite vanlig vit kristyr och tryckte ut blommor och hjärtan av sockerpasta. Saften som blir är till kristyren och den tjocka purén som blir kvar klickar du ut en liten klick längst ner i varje form
Kakan ska vara rätt hård på toppen samtidigt som den ska vara lite kladdig i mitten. När kakan kallnat så garnerar du medvitchoklad, som smälts över vattenbad, samt granatäpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.