Midsommartårta med chokladbotten, jordgubbsmousse, fläderpannacotta och italiensk maräng
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladbotten
  • 80 gram smör
  • 100 gram mörk choklad
  • 1 dl socker
  • 2 ägg 0,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0,5 dl gräddfil
  • Jordgubbsmousse
  • 2 gelatinblad 150 gram jordgubbar (färska eller tinade frysta)
  • 45 gram florsocker
  • 1,25 dl grädde
  • 100 gram turkisk yoghurt
  • Fläderpannacotta
  • 2 gelatinblad 2,5 dl grädde
  • 2 msk socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk saft av en citron
  • 1 dl koncentrerad flädersaft
  • Italiensk maräng
  • 2 äggvitor 0,5 dl vatten
  • 1,25 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.