Galette med frukt
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 100 g smör
  • 3 msk vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 0,75 dl strösocker eller florsocker
  • 1. Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör tills det precis gått ihop till en deg.
  • 2. Vira in degen i plastfolie och låt den vila i kyl i minst 30 minuter
  •  
  • Körsbärsfyllning
  • 1 dl urkärnade körsbär till en portionspaj eller 4 dl till en stor
  • 1 tsk maizena per dl
  • 1 msk strösocker per dl
  • Ägg till pensling och råsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.