Jag blev nöjd med mitt recept men nästa gång tänker jag göra ännu mer fyllning för den var så omtyckt och kanske varva in ett lager chokladmousse också, men det är bara smaksak
Lossa browniebottnen ur formen och klä samma form med plastfolie. Vispa vispgrädden medelfast. De här bakelserna gjorde jag för första gången till nyårsdessert och de blev en sån hit att jag bestämde mig för att göra dem igen när Tidningen Hembakat var här på besök
Tårtan var en ljuvlig skapelse med jordgubbsmousse och lemoncurd, toppad meditalienskmaräng. Lägg på mittendelen av tårtbottnen och uppreda proceduren med lemoncurd och jordgubbsmousse
ITALIENSKMARÄNG. I fredags bakade jag dessa tarteletter med en fyllning av tranbärskräm, vit chokladganche och toppade med krossade polkagrisar och de andra tre meditalienskmaräng
Ett sista tips till nyårsmiddagen och det är en härlig glassbomb med kladdkakebotten, en fyllning med vaniljglass och hallon och sedan täckt med en italienskmaräng som man bränner av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.