Lakritsbrownie med lemon curd-mousse och italiensk maräng
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Browniebotten
  • 100 g strösocker
  • 7 g lakritspulver
  • 100 g mörk choklad
  • 50 g smör
  • 2 ägg, uppvispade
  • Lemoncurd
  • 130 g strösocker
  • 1 ägg 2 äggulor 2 citroner, det rivna skalet & saften
  • 50 g smör, i bitar
  • Citronmousse
  • 3 gelatinblad 200 g vispgrädde
  • 240 g lemoncurd
  • Italiensk maräng
  • 65 g äggvita (ca 2 st)
  • 25 g vatten
  • 105 g strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.