Vet ni, den här kakan tror jag kan bli en kommande jul- och adventsklassiker. Perfekt att servera på glöggfesten, eller som dessert på julen och till och med på nyårsafton
De här bullarna är så vansinnigt goda. Om jag bara fick välja en saffransbulle så skulle jag nog faktiskt till och med välja den här framför lussekatten
Av allt som finns i världen, så är det här något av det godaste jag vet. Vart jag än är och ska beställa en dessert, köpa en cupcake, välja en glass eller hugga in på en pralin, om det står Salted Caramel, då är jag såld
Jag fortsätter att experimentera med pumpa. Kanske måste man ha upplevt den amerikanska höstkulturen med Halloween och Thanksgiving för att förstå hur stort det är med pumpa där
Chokladbiskvier är ju så himla gott. Jag gillar dem bäst när de är små och bara är en tugga eller två, då är de perfekta till en kopp god kaffe, och något jag ofta väljer om det finns på konditori
Folk tror ofta att jag har frysen full med bakverk. Det har jag inte. Jag försöker alltid att ge bort eller äta upp sånt jag bakar på en gång så att jag inte ska ha massa bakverk hemma att bli suktad av
Har du också trädgården full av äpplen. Eller fått en kasse av en granne som har. Eller helt enkelt bara är väldigt sugen på äpplen och köper ett gäng i affären, då tycker jag att du ska göra detta äppelmoset
Detta är ett riktigt gott recept på en smarrig amerikansk pekannötspaj. Frasigt skal, knäckigt och kola-aktig fyllning med knapriga nötter, och om man vill kan man också toppa den med knaperstekt finhackad bacon
Så, jag är inte överförtjust i vanlig mördeg om jag ska vara helt ärlig. För mig är det ett nödvändigt ont när man ska göra en paj, men man behöver något som ska hålla inne det som verkligen är gott i en paj, nämligen innehållet
Vet ni. Jakten på det perfekta receptet på chocolate chip cookies tar liksom aldrig slut. Jag vill har mina lite krispiga i kanten och sega i mitten, och med mycket grejer i
Cheesecake kan ju vara så mycket olika saker. De kan göras frusna, med gelatin, eller bakade. De som är bakade, som denna, brukar kallas för New York cheesecake
Hummingbird-kaka har sitt ursprung i Karibien, vilket dess ingredienser kanske avslöjar. Tack vare oljan och all frukt är det en saftig kaka som går snabbt att slänga ihop