Smält smöret och blanda det medvittoch brunt socker och rör tills det inte finns några klumpar. Jag vill har mina lite krispiga i kanten och sega i mitten, ochmed mycket grejer i
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Dom är helt perfekta i konsistensen och gick knappt att sluta äta. Blanda alla torra ingredienser för sig, inklusive hackade nötter & choklad i lagom stora bitarRör ihop alltsammans till en jämn smet
//Matilda Mjuka cookiesmed lakrits ochvitchoklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Chocolate Chip Cookiesmedvitoch mörk choklad. helt klart världens bästa Chocolate Chip Cookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.