Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Medelhavsgratäng 800 gram torskryggfilé , tinad 1 tsk honung 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 förpackning passerade tomater 1 msk balsamvinäger 1 msk tomatpuré 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 1 msk olivolja 0,5 st fänkål 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 burk(ar) svarta oliver , ca 150 gram 0,5 paket fetaost Tillbehör 2 dl ris 1 ask salladsmix , ca 70 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal: 685 Protein: 54 gram Fett: 28 gram Kolhydrater: 52 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.