Fisk

Fisk

Fisk i ugn

Fisk i ugn

Salta och peppra och rör i dill, och häll över fisken. 1Dela tomaterna och strö över fisken. Tillaga i ugnen, ca 20 minuter, tills fisken är klar
Torsk i hummersås

Torsk i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl basmatiris 250 gram broccoli Torsk 600 gram torskrygg 1 msk Mat
Goda pizzafisken

Goda pizzafisken

4 Potatis 900 g fast potatis 1 tsk salt Fisk 600 g alaska pollock 2 dl vispgrädde 1/2 dl tomatpuré 1 msk oregano 2 krm salt 1 krm peppar 1 1/2 dl riven ost Broccoli 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan
Fisklåda

Fisklåda

Lägg fisken i formen. Skiva tomaten och lägg på fisken. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor. Skiva purjolöken
Ugnsbakad torsk med chermoula-sås

Ugnsbakad torsk med chermoula-sås

Till att marinera kött, grönsaker, skaldjur och fisk. Jag har blandat kryddblandningen med creme fraiche och fetaost och sedan brett såsen över fisk