Jag mixtrade lite med receptet och vips så vart det en med smak av fläder och en medhallon, lätta, luftiga men smakrika precis som jag vill ha en mousse
Tänk på att bara precis låta ingredienserna gå ihop och fördelas jämnt. Ett bra knep är att "slå" bunken lite lätt i bänkskivan så fördelas moussen jämt och fint
Knäck äggen i en bunke och vispa pösigt tillsammans med socker. Resultatet blev i vilket fall bra, tårtbottnarna (framför allt den med choklad) blev fantastiska
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Använd en sked till att hälla på chokladen, och bre eventuellt ut den lite längs med kanterna
För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbär ochhallon. Krossa kexen i mortel eller i en matberedare och blanda med smöret till en massa
För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Blanda hallonenmed lite rivet citronskaloch varva äggtoddy medhallonen i serveringsglas. Tillsammans medhallon smaksatt med rivet citronskal blir det lyx av en enkel klassiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.