Sallad600 g varmrökt laxfilé 2 dl matvete 2 avokado 100 g färsk spenat 200 g zucchini 200 g rödkål 4 salladslökar 250 g körsbärstomater 2 lime, i klyftor
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Dela den varmröktalaxen i mindre bitar. Toppa med kallrökt lax, nyriven pepparrot och smörgåskrasse. För dressingen, vispa ihop dijonsenap med vitvinsvinäger och vatten
Servera moset medlaxen, citronklyftor och sallad dressad med olivolja och finhackad dill. Häll gräddblandningen på potatisen och vispa med elvisp till ett fluffigt potatismos eller använd en ballongvisp
Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
sallad600 g varmröktlaxfilé 2 dl matvete 2 avokador 100 g färsk spenat 200 g zucchini 200 g rödkål 4 salladslökar 250 g körsbärstomater 2 limefrukter, i klyftor
Fördela vald fyllning i snitten och krydda laxskivornamed salt och peppar. värm på rätten och dekorera eventuellt med lite färsk basilika eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.