Dela den varmröktalaxen i mindre bitar. Toppa med kallrökt lax, nyriven pepparrot och smörgåskrasse. För dressingen, vispa ihop dijonsenap med vitvinsvinäger och vatten
Blanda de övriga ingredienserna till salladen med mathavren och resten av dressingen. Koka mathavren. Blanda balsamvinägern och senapen till dressingen, vispa till sist i oljan
Servera moset medlaxen, citronklyftor och sallad dressad med olivolja och finhackad dill. Häll gräddblandningen på potatisen och vispa med elvisp till ett fluffigt potatismos eller använd en ballongvisp
Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Fördela vald fyllning i snitten och krydda laxskivornamed salt och peppar. värm på rätten och dekorera eventuellt med lite färsk basilika eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.