Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Gör dressingen genom att hälla alla dess ingredienser förutom gräslök i en smal cylinderformad bunke
Ta från värmen och pressa över citronskal och -saft. finrivet skal och saft från ½ citron. finrivet skal och saft från 1 lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 förp Apetina® Paneer Arla® Svenskt Smör, till stekning finrivet skal och saft från ½ citron Marinad. finrivet skal och saft från ½ citron 1 msk olja 1 vitlöksklyfta, pressad salt och svartpeppar Limedressing. 2½ dl Arla Köket® turkisk yoghurt finrivet skal och saft från 1 lime 2 tsk flytande honung salt och svartpeppar Sallad
Sätt ugnen på 180 grader. Lägg ett lager av grovt salt i botten av en ugnsform. Lägg på morötterna och rosta i ugnen i 20-30 minuter, beroende på storlek
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.