Rostad majssallad med kryddstekt paneer och limedressing
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förp Apetina® Paneer
  • Arla® Svenskt Smör, till stekning
  • finrivet skal och saft från ½ citron
  • 1 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • salt och svartpeppar
  • 2½ dl Arla Köket® turkisk yoghurt
  • finrivet skal och saft från 1 lime
  • 2 tsk flytande honung
  • 450 g frysta majskorn
  • 1 msk matolja
  • 25 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • ½ tsk salt och peppar
  • 3 skivor surdegsbröd
  • 2 tomater, tärnade
  • 200 g Apetina® vitost krämig hel bit
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 förp Apetina® Paneer Arla® Svenskt Smör, till stekning finrivet skal och saft från ½ citron Marinad: finrivet skal och saft från ½ citron 1 msk olja 1 vitlöksklyfta, pressad salt och svartpeppar Limedressing: 2½ dl Arla Köket® turkisk yoghurt finrivet skal och saft från 1 lime 2 tsk flytande honung salt och svartpeppar Sallad: 450 g frysta majskorn 1 msk matolja 25 g Arla® Svenskt Smör 2 tsk rökt paprikapulver ½ tsk salt och peppar 3 skivor surdegsbröd 2 tomater, tärnade 200 g Apetina® vitost krämig hel bit

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.