Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
---Recept på råkost/raw food från Mattias på rawfoodbutiken. IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
Skär sedan risbräcken i bitar. Hacka chokladen och smält den i mikron eller över ett vatten bad. Blanda ner rispuffar och russin i den smälta chokladen
började fundera på vad man kan göra med smält choklad och kom på att risbräck, det fick jag alltid hos min farmor och farfar när jag var liten, kanske kunde en kombination fungera
Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Mattias Kristiansson. 1. Beandillas. Häll av spadet från de vita bönorna och skölj noga. Låt dem rinna av i en sil och häll sedan ner dem i en matberedare
Klassiskt recept på risbräck (rischoklad) med enbart mjölkchoklad och puffat ris. Risbräck har vi testat i olika versioner med allt från blockchoklad till olika proportioner av choklad/ris och receptet ovan är det som vi i vår familj tycker ger det perfekta risbräcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.