Godis,. Godis,. Oreohavrebollar med karamellströssel. 16 april 2019 @ 21. 39. Idag gjorde jag ett av mina gamla recept på Chokladbollar med Toffeegömma, denna gång skippade jag kolafyllningen och rullade dem istället i karamellströssel, vilket blev lite festligt
I år hann jag iaf baka 6 sorters julgodis varav 2 var helt nya för mig, bland annat dessa här supergoda Chokladkulorna som är fyllda med pepparkakor, marsipan och glögg, och då gillar jag inte ens glögg men dessa var supergoda
En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
Idag tänkte i ala fall jag bjuda er på lite godis minsann. Ja, jag tänker att så här inför jul så bakas det ju alltid en massa godis, och precis som med vardagsmaten så vill man ju gärna att det är lättbakat, snabbakat och framför allt väldigt gott
Vill du ha mer tips på julgodis så hittar du dom här. Ischoklad är ju ett måste på julafton och den kan man ju variera i all oändlighet med när det gäller olika smaker
Blanda sirap, socker och margarin i en gryta och låt koka 4 minuter. Tillsätt 2 msk O´Boy och häll i Vårgårdaris (så mycket som man tycker själv), häll i småbrödsformar och ställ i kylskåpet
Blanda alltihop utom vårgårdariset i en kastrull och koka ca 4 minuter. Rör ner vårgårdaris i smeten och bred ut massan på en smord plåt eller ett bakplåtspapper