Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
---Recept på råkost/raw food från Mattias på rawfoodbutiken. IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Härligt goda vetebullar - här med en fyllning av sötsyrlig apelsin och mild vanilj. Vetebullar är en klassiker till kaffet och det är klart man vill ha en laddning i frysen att ta fram när man får fikagäster, eller bara blir sugen i största allmänhet
Mattias Kristiansson. 1. Beandillas. Häll av spadet från de vita bönorna och skölj noga. Låt dem rinna av i en sil och häll sedan ner dem i en matberedare
För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.