Markus Aujalays oxchili med kakao, öl och koriander
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram högrev , i grova bitar
  • 1 rapsolja
  • 150 gram sidfläsk , i små tärningar
  • 2 st gul lök(ar) , finhackade
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , finhackade
  • 1 st röd chili , finhackad
  • 1 st grön chilifrukt , finhackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk kakao
  • 1 msk mald spiskummin
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 st lagerblad
  • 1 burk(ar) konserverade hela tomater
  • 1 burk(ar) ljust öl , (33 cl)
  • 1 dl barbequesås
  • 4 dl vatten
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 st salladshuvud
  • 1 st tomat (er)
  • 1 st rödlök (ar)
  • 1 st avokado
  • 1 kruka(or) färsk koriander
  • 1 paket tortillabröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.