Markus Aujalays viltfärsbiffar i gräddsås med potatismos
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt
  • 400 gram älgfärs , tinad
  • 1 svartpeppar
  • 1 olivolja och smör
  • 1 msk enbär
  • 1 dl mjölk
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 st ägg
  • 1 svartpeppar
  • 1 msk vinbärsgelé
  • 2 msk Sherry
  • 1 salt
  • 1 msk vetemjöl
  • 2.5 dl vatten
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2.5 msk smör
  • 1 salt
  • 800 gram potatis (ar)
  • 2 dl mjölk
  • 1 vinbärsgelé
  • 0.5 st gurka
  • 1 ask spenat
  • 1 smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.