2 schalottenlökar, finhackade 4 champinjoner, skurna i mindre bitar 2 msk smör, till stekning 2 dl torrt vitt vin vitvinsvinäger, några droppar 2-3 kvistar färsk timjan 2,5 dl fiskfond (ej koncentrerad) 5 dl vispgrädde citronsaft, några droppar cayennepeppar 2 msk smör, att vispa i på slutet salt
Markus Aujalay. 1. Kyckling. Skala och skär lök, vitlök och ingefära i bitar. Skölj och kärna ur chilin. Lägg allting i en matberedare tillsammans med saffran, spiskummin, paprikapulver, korianderfrön och olja
Markus Aujalay. 1. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 2. Biffar. Skala och finhacka löken. Blanda samman mjölk, grädde, ägg, ströbröd och lök i en skål och låt stå och svälla i ca 10 minuter
Lammfärsbiffar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Blanda smör och ströbröd i en bunke, låt svälla 10 min. Hacka under tiden chili och lök fint och stek i smör till fin färg
Lammfärsbiffar. //Malin Lammfärsbiffar. Alltså fy f. n för vädret vi har på västkusten nu. Det regnar och blåser, vilket betyder att det är isgata på vår gårdsplan
En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. Lammfärsbiffar som i Stacketorp. För inte alls länge sedan tyckte jag verkligen inte om lammkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.