markus aujalays oxchili
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Oxchili 800 gram högrev i grova bitar 1 dl barbequesås 1 burk(ar) Öl (33 cl), ljus 1 burk(ar) hela tomater 2 st lagerblad 1 tsk chiliflakes 1 tsk torkad oregano 1 tsk torkad timjan 1 tsk rökt paprikapulver 1 msk spiskummin mald 1 msk kakao 2 msk tomatpuré 1 st grön chilifrukt finhackad 1 st röd chili finhackad 4 st vitlöksklyfta(or) finhackade 2 st gul lök(ar) finhackade 150 gram varmrökt sidfläsk i små tärningar 1 msk rapsolja ca., till stekning 4 dl vatten 1 krm salt ca., efter smak 1 krm svartpeppar ca., efter smak Tillbehör 1 paket tortillabröd 1 kruka(or) färsk koriander färsk 1 st avokado 1 st rödlök(ar) 1 st tomat(er) 0,5 st salladshuvud

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.