Markus Aujalays pilgrimsmusslor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 färska pilgrimsmusslor, rensade med romsäcken kvar
  • Olja och smör till stekning
  • Salt och peppar
  • Romsäckarna från musslorna
  • 1 äggula
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 msk vatten
  • Några stänk champagnevinäger
  • 1,5 dl neutral olja
  • En liten bit gurka, skalad och skuren i små tärningar
  • 1 grönt äpple, skalat och skuret i små tärningar
  • 2 msk neutral olja
  • 1-2 msk citronsaft
  • Stekta brödsmulor
  • Vattenkrasse
  • 12 färska pilgrimsmusslor, rensade med romsäcken kvar Olja och smör till stekning Salt och peppar
  • Majonnäs Romsäckarna från musslorna 1 äggula 1 tsk dijonsenap 2 msk vatten Några stänk champagnevinäger 1,5 dl neutral olja Salt och peppar
  • Äpple- och gurksallad En liten bit gurka, skalad och skuren i små tärningar 1 grönt äpple, skalat och skuret i små tärningar 2 msk neutral olja 1-2 msk citronsaft Salt och peppar
  • Till garnering Stekta brödsmulor Vattenkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.