Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen
Här serveras den med marinerad kycklingfilé, nudlaroch thailändsk gurksallad. Blanda hett vatten med socker och salt i en skål, rör om så att sockret löser sig ordentligt
Lägg på lock och låt koka upp snabbt, sänk sedan värmen och smaka av med soja, sesamolja och lime. Koka nudlarnaoch spola dem hastigt i kallt vatten för att avbryta kokprocessen
Gratinerat potatismos blandat med riven ost. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Tillsätt de övriga ingredienserna och smaka av med salt och limesaft. med lite salt. Stek nötfärsen i olivolja, när den fått färg tillsätter du kryddmixen och tomatpuren, låt fräsa
Massera in olja, salt och citron och låt kålen mjukna medan du gör sås ochnudlar. Skär zucchinin till nudlar i en spiralizer eller med en hyvla till tunn pasta med en skalkniv
Detta är egentligen inget recept utan mer en sallad med härlig torsk och lite gott till. Eftersom jag äter helt glutenfritt på sistone har det blivit en oändlig ström av sallader och grönsaker till maten
Späd medbuljongenoch låt allt puttra tills kycklingen är genomstekt. Jag åt nudlarnamed en kycklingröra som jag svängde ihop av det som jag hade i frysen, kylen och skafferiet och resultatet blev jättegott
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes och apelsinfilér. Är den som en del av en huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.