Ingredienser Fröknäcke Recept av Magnus Johansson här på wgs. se Friteradschalottenlök 2 st schalottenlökar 2 msk vetemjöl ägg 3 msk ströbröd Råbiff 300 g biff av innanlårolivolja, några droppar 2 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 5 cm selleristjälk salt peppar
Får pappret sitta kvar så "drar" det medsigtårtbotten när den svalnar ochkanten veckar sig. För att inte reskera att få luftbubblor eller att fyllning löser upp det du skall täcka tårtan med så är det viktigt att hela tårtan är riktigt täckt och att det intefinns någon luft mellan smörkrämen, fyllningenoch tårtan
Skär bort kanterna på brödet och stek gyllenbrunai rejält med smör. AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt
Serveras direktmed bröd som man doppar iden goda såsen. Garnera med några dillvippor. Igårpillade jag räkor, meninte för att stoppa direktimunnen utan för att laga dennasimpla rätt som smakar betydligt mer än vad arbetsinsatseninnebär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.