Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Krydda väl med salt och peppar. Ringla över rikligt med olivolja. Klyfta rotsakernaoch lägg i bleck. Tryck ner krossade vitlöksklyftor och hela kvistar av örterna
marinerad fläskfilé medugnsbakade morötter, paprika och lök samt rödvinssås och sallad. marinerad fläskkarré tillsammans med ris och sås samt grönsaker
Kycklingen marinerade jag med min egen grillkrydda. Kände från igår att ännu en enkel och god rätt som inte kan gå fel skulle sitta fint, plus att det är en ”allt i en gryta, lat rätt”
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter. Ni som följer Citroncest, har säkert märkt det eftersom just avokado förekommer i vart och varannat recept nu för tiden
Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
Servera med de ugnsbakade sötpotatisarna och den marinerade vitkålen. Före servering, blanda vitkål och morot med citronsaft och olivolja samt senap och honung
D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. i. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.