Tonfisksalladmed smaksatt keso och avokado. Lägg en hög med sallad på en tallrik och fyll på med valfria grönsaker, tonfisk i vatten, avokado och många klickar med kesorörar
Kram på er & trevlig helg. Inlägget Marineradananasmed vaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. Idag har jag en härlig fredagskänsla i kroppen trots att jag vaknade upp med halsont
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Jag hade i alla fall gjort denna marinerade räksallad medavokado som ni bara måste testa. Servera då på toast tillsammans med salladsblad och skivad avokado, eller bara i en halverad avokado om man vill ha det riktigt enkelt
ca 6 dl 1 avokado 200 g ananas 2 kiwi 10 cm gurka 5 msk vatten 70 g färsk spenat 2 cm riven ingefära 2 lime Topping pumpakärnor Lägg till i inköpslistan
Salt & peppar. *Om du inte har köpt sashimi-tonfisk, utan vanlig färsk, så frys tonfisken minst ett dygn innan du äter den rå, för att ta kål på eventuella parasiter
Dressingen och marinaden på apelsinsaft, mango chutney, sweet chili och honung satte mycket smak och att låta avokadon bli varm i stekpannan höjer den åtskilliga nivåer och det är ju inte dåligt med tanke på att den är supergod kall också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.