Den VARMA smörgåstårtan. Jag brukar vanligtvis ha champinjoner i röran men hoppade över dom och blandade i en burk krossad ananas istället, det blev faktiskt snäppet godare
Inlägget Marineradananasmed vaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. De smakar en blandning av ananas, kokos och vanilj, en riktig ”Hanna dessert” som Viktor kallar de just för jag älskar denna kombinationen av smaker
Tillbaka till den här salladen som är fylld med gröna blad, färsk ananas, avokado, körsbärstomater, salladslök, kokoschips OCH marinerad tonfiskfilé med sesamfrön
Passar jättebra till denna årstiden nu när det börjar bli lite varmare ute. Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Koka upp, lägg ner jordgubbarna i den varma lagen och låt stå och dra några minuter. Blanda socker med pressad apelsinjuice och rivet skal av apelsinen
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.