Jag började med att skala Ananasen och skiva upp den i cm stora bitar. Lägg det i en matberedare tillsammans med kokosmjölken och kör till en slät och jämn glass konsistens
Tillbaka till den här salladen som är fylld med gröna blad, färsk ananas, avokado, körsbärstomater, salladslök, kokoschips OCH marinerad tonfiskfilé med sesamfrön
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Det är en gräddglassmed marulasmak och ananassylt. Marulaträdet har många olika användningsområden och har därmed genom historien spelat en viktig roll för invånare främst i Namibia, Sydafrika och Botswana
I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.