“Try new recipes, learn from your mistakes, be fearless and above all have fun. Jag tycker inte vi kan starta veckan på ett bättre sätt än med detta citatet från Julia Child
Inga kommentarer. En vecka in i det nya livet som ett barn på förskolan innebär, inser jag att ekorrhjulet plötsligt kan ta tvärstopp på grund av tre stora bokstäver
Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte komhem då vädret ställt till det med hans tåg
Spenat är något jag alltid tyckt om, till och med när jag liten. Men inte riktigt all spenat gick hem. Det var skillnad på smaken och det som gjorde den stora skillnaden var faktiskt socker
Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte komhem då vädret ställt till det med hans tåg
Blanda grönsakerna med repad rosmarin, olivolja, salt och peppar i en långpanna eller form. Plocka ut vitlöksklyftorna och mosa eller mixa ner dem i yoghurten till en sås, smaka av med salt
Hoppas att du haft en härlig måndag. Visst var det ett tag sedan det var något matigt på bloggen. Jag tänkte faktiskt dra till med en härlig, snabb vardagsrätt – såna kan man aldrig få för många av
Sent omsiderkommer här ett recept på nästan nyttiga glutenfria semlor. Den riktiga fettisdagen hoppade jag över i år, det är lite för mycket annat på dagordningen just nu
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Jag kan varmtrekommendera den, jättegod indisk mat och mysig lokal. Bara för att man äter ute på restaurang behöver inte det betyda att manmåste äta "onyttigt"
God morgon. Jag började min dag med att baka Kvargbröd till frukost. Jag är ju en sådan person som älskar scones, så det här kändes som ett bra, och lite näringsrikare, alternativ
Vispa ägg, grahamsmjöl, keso, bakpulver och salt. Platta till dom lite. Toppa med solroskärnor. Nyttiga frallor med keso (3 stycken). 1 1/2 dl fullkorn grahamsmjöl. Gör till 3 runda bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Nyttiga frallor med keso (3 stycken). 1 ägg 1 1/2 dl fullkorn grahamsmjöl
PrintEmailFacebookTwitterTumblrPinterestLike this. Det går faktiskt inte att tro att de här saftiga och smakrika frallorna är helt glutenfria (utan mjölmixer såklart och vetefria)
Hetta upp en panna med oljan och dra ner till 50%. Klicka plättar (ca 1/2 dl smet) i pannan och stek dem ca 5 minuter på varje sida. 1 msk kokosolja utan smak att steka i (de blir frasigast av olja)