Marinaden nedan är även god till fläskkarré eller annat fläskkött som du vill grilla. Finriv vitlök och ingefära, blanda samman alla ingredienser och gnid in ribsen med marinaden
Låt köttet vila en stund och servera det sedan tillsammans med den svalkande potatissalladen. Finhacka rabarbern och stek den långsamt i smör tillsammans med chilin tills den börjar lösa upp sig
Marinad till fläskkarrén. Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Pressa i vilöksklyftan och smaka av med nymalen svartpeppar och salt
Grillspett600 g fläskkarré, benfri i bit 2 chorizokorvar, tunt skivade 0,25 spetskål, skuret i grova bitar 2-3 dl barbequesås smör, till stekning olja, till pensling salt svartpeppar, nymalen. 1Potatissallad800 g potatis, kokt och kall 1 knippe färsk lök, fint skivad 1 citron, finrivet skal och ev pressad juice 1 kruka dill, grovhackad (persilja) 2 äggulor 2 msk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 2 dl rapsolja salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.